Audo Copenhagen wandplanken

De Audo Copenhagen wandplanken zijn de beste hulpjes bij het structureren van je spullen. Zet er bijvoorbeeld al je boeken op die te veel ruimte op je bureau in beslag nemen of zet er je mooiste pronkstukken op die je nu overal en nergens in huis hebt staan. Wandplanken zijn dus niet alleen heel praktisch, maar ook erg leuk als decoratie. De ruimte ziet er hierdoor niet alleen opgeruimd, maar ook een stuk gezelliger uit. Wil je echt iets opvallends? Ga dan voor een wandplank van Audo Copenhagen. De collectie bestaat uit een aantal bijzondere en eigenzinnige planken. Een favoriet van Flinders is de Gridy Fungi wandplank medium. Niet alleen is het van prachtig eikenhout gemaakt. Ook de inspiratie komt uit de natuur. De wandplanken doen denken aan horizontale zwammen die op boomstammen groeien.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen van Deense bodem

De naam doet het al vermoeden, Audo Copenhagen is een Deens designmerk. De collectie bestaat uit Scandinavische meubels, accessoires en verlichting. De producten typeren zich door de unieke en originele uitstraling. Audo Copenhagen is namelijk altijd op zoek naar nieuwe technieken, methodes en materialen om ervoor te zorgen dat de collectie vernieuwend blijft. Je zult dan ook keer op keer verrast worden door de nieuwe producten in de collectie, want gebruikmaken van een bestaand design is onacceptabel. Dit weten ze te realiseren doordat ze zichzelf hebben aangewend om ‘vers’ te denken. Hiermee wordt bedoeld dat ze verder kijken dan alleen het product. Ze stellen zichzelf altijd de vraag hoe ze van iets bestaands een nieuwe creatie kunnen vormen zonder het basisprincipe te veranderen.

Een gestructureerd interieur met de wandplanken van Audo Copenhagen

De Epoch wandplank 79 verklapt het al een beetje. Deze wandplank van Audo Copenhagen is een superslimme oplossing voor iedereen die altijd alles overal laat slingeren. Deze plank is namelijk een dienblad en wandplank ineen. Met deze grote wandplank kun je al je favoriete accessoires kwijt én leuk je je muur makkelijk op. Ben je van nature een opgeruimd type, dan is dit ook geen verkeerde aankoop, want een mooi woonaccessoire is het absoluut. Een andere wanplank met een superhandige functie is de Corbel wandplank. In het ontwerp komen maar liefst drie verschillende materialen samen: hout, marmer en messing. Een verfrissende combinatie van materialen waar sowieso eentje naar jouw voorkeur bij zit.

Audo Copenhagen wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Audo Copenhagen wandplank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Audo Copenhagen wandplank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Audo Copenhagen wandplank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.