Studio Ditte Auto behang
Nog 3 in voorraad
 
€ 135
Of € 128,25 bij Bancontact
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Vraag een staal aan
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Studio Ditte Auto behang

Omschrijving

Het Auto behang is van het merk Studio Ditte.

Het Auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier. Opa's, vaders en zonen hebben met veel pret de autootjes laten racen en botsen. De auto's zijn gehavend en alleen maar stoerder geworden. Ben je geïnteresseerd in het Auto behang van Studio Ditte? Neem dan even contact met ons op: 03 80 83 705 of info@flinders.be. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe. 

Het Auto behang van Studio Ditte vrolijkt elke kamer op. De rol bestaat uit zes meter behang met een breedte van 48,5 centimeter. Het patroon van het behang herhaalt zich na drie meter. Daarnaast is het vliesbehang afneembaar met water, ideaal in de kinderkamer .Ben je geïnteresseerd in het Auto behang van Studio Ditte? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Dit product is onderdeel van de Studio Ditte Auto serie.

Zoek je naast de Auto behang van Studio Ditte een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Auto behang, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vliesbehang
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk Studio Ditte
Productsoort (filter) Studio Ditte behang
Productfamilie Studio Ditte Auto
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 600 x (b) 48.5 cm
Opmerking Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Het behang is met water afneembaar

Sfeerafbeeldingen

Studio Ditte Auto behang
Studio Ditte Auto behang
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

Mijn zoontje vindt zijn nieuwe kamer fantastisch! Heel erg bedankt!
Lauranne 19 februari 2014
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven