Naar boven
Sorteren op

1-36 van 50 producten

Dit is Ay Illuminate

Ay Illuminate wordt gerund door Ay Lin Heinen, Nelson Sepulveda en Mark Eden Schooley. Zij zijn niet alleen alle drie ontwerper voor het verlichtings- en accessoire merk, maar vervullen ieder ook nog een andere rol. Ay is de ondernemer van het stel, Nelson de stylist en Mark de fotograaf. Je zou denken dat het merk is vernoemd naar de oprichter, maar niets is minder waar. ‘Ay’ is namelijk het Chinese woord voor liefde. Zo kun je ‘Ay Illuminate’ op twee manieren uitleggen: ‘liefde voor licht’ (Chinees) en ‘ik verlicht’ (Engels, fonetisch). Het trio ontmoette elkaar op de vakbeurs Maison et Object in 2008. Dit heeft een gouden formule opgeleverd, want elk jaar presenteert Ay Illuminate een nieuwe collectie hanglampen op de grootste internationale designbeurzen.  

Tropische materialen

Ay Illuminate hanglampen zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame en eerlijke materialen. En deze komen van over de hele wereld! Zo is de Ay Illuminate Z5 Sisal hanglamp gemaakt van robuuste bamboe en sisal uit Swaziland. Dankzij deze stof valt het licht ruim in de kamer, zonder dat het direct in je ogen schijnt. De Ay Illuminate Z1 Sisal hanglamp deelt deze mooie eigenschappen en is een stapje groter dan de Z5. Ben je opzoek naar de ultieme eyecatcher, kijk dan naar de grootste van de drie, namelijk de Ay Illuminate Z2 Sisal hanglamp. Deze gigant heeft een frame van maar liefst 105 centimeter hoog. Hieromheen is Sisal geknoopt, dat met de hand is geweven.

Bijzondere Ay Illuminate hanglampen

Een bijzondere designlamp hoeft zeker niet een strak ontwerp te zijn. De Ay Illuminate hanglampen zijn hier het perfecte voorbeeld van. De Ay Illuminate Z1 Cotton hanglamp heeft een speels bamboe frame waaromheen wit katoen is geknoopt. Deze lichte materialen zorgen voor een frisse en eigentijdse uitstraling. Bij de Ay Illuminate Z5 Cotton hanglamp komt de inspiratie duidelijk bij een tonnetje vandaan. De lamp verspreidt namelijk wanneer het licht aangaat een vat vol gezelligheid door de hele ruimte. Ook de Ay Illuminate Z2 Cotton hanglamp zorgt voor een aangename sfeer in iedere ruimte.

Ay Illuminate hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay Illuminate. Dat betekent dat wij elke Ay Illuminate hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ay Illuminate hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ay Illuminate hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ay illuminate hanglampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.