Ay illuminate Nama

Houd je van handgemaakte unieke spullen? Neem dan vooral een kijkje in de Ay illuminate Nama serie. De verschillende versies van deze lampenkap zijn met de hand door lokale ambachtslieden met natuurlijke materialen gemaakt. Dit handwerk maakt iedere lamp uniek en geeft hem een persoonlijk karakter. De Nama 3 hanglamp mag dan een natuurlijke en zachte uitstraling hebben, met zijn formaat van 57 bij 72 centimeter maakt hij zeker een statement in een ruimte. De lampenkappen zijn er in hun natuurlijke kleur of zwartgeverfd. Het leuke is dat hij in verschillende interieurstijlen goed past. Van industrieel tot natuurlijk: deze lamp is altijd een mooie toevoeging.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design van Ay illuminate

Wanneer je de collectie van Ay illuminate ziet, verwacht je misschien niet meteen dat je met een Nederlands merk te maken hebt. Het team is dan ook veel in het buitenland te vinden. De lampen worden namelijk geproduceerd in verschillende landen in Azië en Afrika. De inspiratie die de ontwerpers vinden in de natuur en de verschillende culturen straalt van de ontwerpen af. Zo zie je veel organische vormen en natuurlijke materialen. Dit kunnen ook restmaterialen zijn die op deze manier alsnog een bestemming krijgen. De ontwerpers werken nauw samen met lokale ambachtslieden en leren veel van hun kennis van materialen en handwerk. Door met verschillende mensen in verschillende landen te werken vind je diverse technieken terug in de collectie van Ay illuminate.

Ay illuminate Nama en duurzaamheid

Het merk Ay illuminate maakt onderdeel uit van de duurzame collectie van Flinders. Een thema waar steeds meer mensen op letten bij het kopen van hun producten. De Nama serie hoort in deze categorie thuis aangezien de lampenkappen niet in een fabriek maar echt met de hand door lokale ambachtslieden worden gemaakt met natuurlijke materialen uit eigen omgeving. Daarnaast zijn de lampen natuurlijk heel mooi en hebben ze een tijdloos karakter. Als je de Nama 5 hanglamp eenmaal hebt aangeschaft, wil je hem dus niet meer kwijt. Want ook dat is duurzaamheid, je spullen met liefde en zorg uitzoeken zodat je er niet snel op uitgekeken raakt en ze niet zomaar zal vervangen.

Ay illuminate Nama bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay illuminate. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ay illuminate Nama collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.