Ay illuminate Rattan en Buri

Zoals we gewend zijn van een merk als Ay Illuminate, is ook de Rattan en Buri serie weer lekker duurzaam. De kap is gemaakt van rotan welke lokaal is verzameld en geweven door de bewoners die in de dorpen om de fabriek heen wonen. Op die manier wordt de wereld met de komst van de hanglampen van Ay illuminate nog eens een stukje mooier. Niet alleen omdat ze je interieur naar een hoger niveau tillen, maar ook omdat ze bijdragen aan een beter milieu. In de Rattan en Buri serie van Ay illuminate vind je twee verschillende soorten lampen: de Buri Bulb’s en de Buri Bell’s. De Bulb’s zijn zwart en bij de Bell’s heeft het rotan zijn natuurlijke kleur behouden. Welke vind jij het mooist?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Duurzaam design van Ay illuminate

Ay Illuminate is heer en meester in het maken van hanglampen met een natuurlijke uitstraling. Maar ze hebben niet alleen liefde voor de natuur. Ook hun inspiratie halen ze er vandaan. Het merk hanteert een zacht kleurenpalet dat eigenlijk overal wel bij past. Ay Illuminate creëert naar eigen zeggen nooit écht iets nieuws, maar gebruikt al bestaande vormen en blaast deze nieuw leven in. Hier klinkt natuurlijk een bepaalde duurzaamheid in door en die ondertoon is zeker gegrond. De hanglampen van Ay Illuminate zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen en daarnaast ook nog eens op duurzame wijze geproduceerd. The best of both worlds, dus!

Buitengewone Rattan en Buri lampen van Ay illuminate

Het maakt eigenlijk niet uit waar je de hanglampen uit de Rattan en Buri collectie van Ay Illuminate ophangt. Een grootse indruk maken ze zeker waar. Dit komt met name door de grootte van de kap. Die kap is gemaakt van palmbladeren die naast elkaar gespannen zijn. Hierdoor is de kap al heel erg mooi als hij uitstaat, maar als je hem aanzet begint de show past écht. Omdat er kleine kiertjes tussen de verschillende palmbladeren zitten, schemert het licht hier prachtig doorheen. Ook qua maat hoef je niet verder te zoeken, want je hebt genoeg opties in de Rattan en Buri lampenserie van Ay illuminate. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Rattan Bell hanglamp large of de Buri Bulb hanglamp large? Liever iets kleiner? Dan is de Buri Bulb hanglamp small of Buri Bulb hanglamp XS wellicht iets voor je.

Ay Illuminate Rattan en Buri bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay illuminate. Dat betekent dat wij alle producten uit de Rattan en Buri collectie van Ay illuminate kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.