Naar boven

Over AYTM

AYTM is een relatief jong designmerk met een geweldige collectie hedendaags design. Zo kun je het Deense merk AYTM eigenlijk al perfect omschrijven. AYTM is een label met een hedendaagse kijk op de Scandinavische stijl. Hoewel de producten van AYTM functioneel en minimalistisch zijn, hebben ze dat extra beetje grandeur en elegantie. Gouden details, rijke texturen en diepe kleuren staan in prachtig contrast met de simplistische ontwerpen. Deze unieke combinatie tussen stijlen zorgt ervoor dat de items van AYTM eigenlijk in iedere woonstijl wel tot hun recht komen. Het assortiment omvat stijlvolle woonaccessoires als vazen, kandelaars en bloempotten, maar ook fraai(e) lampen en kleinmeubilair. Met andere woorden: alles om van jouw huis een thuis te maken. Bijzonder aan AYTM is dat het merk geregeld samenwerkt met prestigieuze designers uit het Noorden. Zo haal je de haute couture van het Scandinavische design zo in huis. Wij zijn fan!

Een geweldig lichtspel: Cyncus lampen van AYTM

Bijzonder aan de Cyncus lampen van AYTM is de lichtverspreiding. Terwijl de meeste lampen het licht alleen naar beneden richten, verspreiden deze lampen een deel van het licht ook naar boven. Zodoende ontstaat er een geheel nieuwe lichtdimensie. De Cyncus vloerlamp van AYTM opent op deze manier de ruimte waardoor dit ontwerp niet alleen een zeer uitnodigende ambiance creëert, maar ook de ruimte optisch groter doet lijken. En dat willen we allemaal, nietwaar? Ook de Cyncus wandlamp en de Cycnus hanglamp zijn zeker een kijkje waard. Deze sierlijke lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je gemakkelijk op de muur of het plafond monteren. Vervolgens geven ze de ruimte een dromerige sfeer. Tip van Flinders: combineer verschillende lampen in een ruimte voor een speels tafereel.

AYTM Cyncus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cyncus collectie van AYTM kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.