Naar boven

Over design van AYTM

Het Deense designmerk AYTM is niet een typisch Scandinavisch label. Nee, het merk biedt een frisse kijk op Scandinavische stijl. Hoewel bruikbaarheid en minimalisme belangrijke idealen blijven, geeft het merk ook prioriteit aan innovatie en het verheffen van eenvoudige ontwerpen tot luxere designs. Als gevolg daarvan vind je veel gouden details, rijke texturen en diepe tinten bij de producten van AYTM. De collecties van AYTM zijn zowel onconventioneel als toegankelijk waardoor ze prachtig staan in een breed scala aan woonstijlen. Of je nu een trendy woonkamer hebt of een meer traditionele inrichting wenst, een designproduct van AYTM zal zeker niet misstaan. Neem eens een kijkje in de ruime collectie vol woonaccessoires, lampen en kleinmeubilair. Wij bij Flinders weten zeker dat er iets voor jou bij zit!

Ware blikvangers: de Flores tapijten van AYTM

De Flores tapijten van AYTM zijn ontworpen door Signe Kejlbo en gaan stuk voor stuk als ware blikvangers door het leven. De abstracte tulpenprint kent een warm kleurenpalet, valt op en kun je makkelijk stylen in verschillende interieurstijlen. Dat maakt de Flores collectie van AYTM ook zo bijzonder. Daarnaast zijn de tapijten heerlijk zacht. Ze worden namelijk grotendeels gemaakt van Nieuw-Zeelands wol. En dat zorgt er nou precies voor dat elk tapijt het zeer behaaglijk maakt voor jouw voetjes. Neem bijvoorbeeld het Flores tapijt 150 van AYTM. Combineer dit tapijt met bijvoorbeeld een bijpassend kussen uit deze collectie voor een fleurig én stijlvol tafereel in jouw woonkamer. Maar kijk uit, voor je het weet loop je de tulpenmanie op.

AYTM Flores bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flores collectie van AYTM kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.