Over AYTM

Hoewel het Deense merk AYTM misschien nog niet zo lang bestaat als andere merken, heeft het zijn plek in de wereld van design zeker gevonden. Het merk is opgericht door het echtpaar Kathrine en Per Gran Hartvigsen, die met hun eerdere merk, Gran Living, al geweldig veel ervaring hadden opgedaan. En deze deskundigheid is zeker te zien bij de designs van AYTM. De items omarmen namelijk alles wat Deens design zo stijlvol en geliefd maakt, maar dan wel in een vernieuwend jasje! AYTM giet namelijk aan ieder product een luxe, hedendaags sausje, waarmee ze werkelijk schitterend staan in iedere woonkamer, slaapkamer, badkamer of zelfs gang. Daarnaast werkt het merk geregeld samen met internationaal gerenommeerde designers, wat de collectie uiteenlopend en veelzijdig maakt. Je vindt bij AYTM dan ook altijd wel iets dat perfect bij jouw smaak past.

Prachtig glaswerk vind je bij AYTM

Bij AYTM vind je verschillende kandelaars die zijn gemaakt van prachtig glaswerk. Een mooi voorbeeld hiervan is de Uno kandelaar 11 , die ook verkrijgbaar is in andere maten. De sierlijke kandelaar is een magnifieke, toch bescheiden toevoeging aan jouw leefruimte en kan op verschillende manieren gestyled worden. Zo kan je de kandelaar natuurlijk gebruiken als kaarsenhoudertje, maar je kan de Uno ook mooi combineren met een paar (gedroogde) bloemen of zelfs een klein vetplantje. Je leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos! En dat is nou ook precies waarom je nog jaren van deze geweldige Uno kandelaars zal genieten. Waar zet jij deze pareltjes neer?

Kandelaars voor de tuin vind je bij ATYM

Voor de liefhebbers van het buitenleven heeft AYTM een prachtige serie lantaarns ontworpen, waaronder de Ora lantaarn 28. Deze beeldschone lantaarn verlicht prachtig jouw tuintafel wanneer de nacht valt, maar kan bijvoorbeeld ook mooi worden gebruikt om een paadje op te lichten. Zo creëer je binnen no time een sfeervol, haast sprookjesachtig tafereel in jouw buitenruimte. Je gasten zullen er helemaal dol op zijn! Daarnaast vind je deze prachtige Ora lantaarn in verschillende kleuren én maten, waardoor er altijd eentje bij zit die geweldig goed aansluit bij jouw wensen. De kandelaars zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten. Welke kleur(en) kies jij uit?

AYTM kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij elke AYTM kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van AYTM en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een AYTM kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.