Over AYTM

Het Deense merk AYTM heeft een plaats voor zichzelf veroverd in de designwereld. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de Scandinavische stijl, maar met een typische AYTM twist. De ontwerpen stralen grandeur en elegantie uit waardoor ze subliem aansluiten op de hedendaagse woontrends. De collecties worden ontwikkeld en gecreëerd met veel zorg, aandacht voor detail en een sterke nadruk op productkwaliteit. Je vindt bij AYTM verschillende mooie woondecoratie zoals vazen, spiegels en tapijten. Je vindt er ook verschillende kleinmeubelen. Bijzonder aan AYTM is dat ze vaak samenwerken met gerenommeerde designers zoals Rasmus Falkenberg en Signe Kejlbo. Zo wordt haute couture design ook iets wat in jouw woonkamer kan staan. Ga er eens goed voor zitten en laat je verbazen door al het moois dat AYTM te bieden heeft.

Een lamp voor iedere ruimte: Luceo van AYTM

De Luceo collectie van AYTM heeft een lamp voor iedere ruimte. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lamp boven de eettafel, een lamp naast de bank óf een lamp op het nachtkastje? Bij Luceo vind je ze allemaal. Bijzonder én populair is de Luceo wandlamp van AYTM. Deze sierlijke wandlamp is er in verschillende uitvoeringen en kun je perfect gebruiken om een donkere hoek net wat gezelliger te maken. En ook niet onbelangrijk: je kunt deze lamp aansluiten op een dimmer zodat je op elk gewenst moment de perfecte lichtsterkte kunt bepalen. Ideaal! Combineer verschillende lampen uit deze collectie met elkaar en creëer in een paar klikken een schitterend (licht)tafereel aan huis. Wij bij Flinders zijn zeker fan!

Bijzonder mooi in een verfijnd jasje: de Luceo lampen van AYTM

Bijzonder aan de Luceo lampen van AYTM is het grote contrast tussen verschillende kleuren en materialen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het fascinerende contrast tussen het schitterende staal en de helderheid van het transparante glaselement. Dat geldt voor de Luceo vloerlamp van AYTM. Deze unieke combinatie geeft de lampen een bijzondere, individualistische uitstraling en legt tegelijkertijd een focus op de pure esthetiek. De lampen combineer je prachtig in verschillende woonstijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan een moderne woonkamer met lichte meubels en gouden details of juist een contemporain interieur met strakke meubels en naturelle kleuren. Heb jij al een lamp van dit merk op het oog?

AYTM Luceo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij alle producten uit de Luceo collectie van AYTM kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.