Sorteren op

1-35 van 35 producten

Grafische vormen voeren de boventoon in deze kinderkleden

Ben jij gek op grafische vormen in verschillende soorten, maten en kleuren? Dan kunnen we je blij maken met heel wat kinderkleden. Met name de kinderkleden van het Deense merk Ferm Living spelen hier perfect op in. Toch is het vaak lastig om erachter te komen welk vloerkleed helemaal op jouw woonwensen aansluit. Om de keuze al wat makkelijker te maken, is het in elk geval belangrijk dat je van tevoren weet hoe groot hij maximaal mag en moet zijn, welke vorm hij moet hebben en van welk materiaal hij moet zijn. Als je dit weet, wordt de keuze voor een vloerkleed voor je kleintje een stuk eenvoudiger. De vierkante, rechthoekige en driehoekige vormen zorgen voor dat grafische aspect waardoor deze vloerkleden vaak goed in de smaak vallen.

Stijlvolle kinderkleden voor extra sfeer en comfort

De kinderkleden zorgen stuk voor stuk voor dat beetje extra sfeer wat een baby- of kinderkamer alleen maar ten goede komt. Het stukje comfort dat erbij komt kijken, mag ook niet vergeten worden. In de eerste maanden van je kleintje profiteer jij daar vooral van wanneer je op je blote voetjes door deze ruimte loopt, maar hoe groter je kind wordt, hoe meer profijt hij of zij ervan gaat hebben. En wel zo fijn dat als je kind begint met lopen en nog niet altijd even stabiel loopt, dan wel op een zachte ondergrond valt. De kinderkleden van Sebra en Done by Deer zien we veel terug in verschillende baby- of kinderkamers. Heb jij al een favoriet op het oog?

Kinderkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderkleden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.