Design van Banne

Voor de geschiedenis van het Nederlandse merk Banne hoeven we niet lang terug. Dit designlabel werd namelijk in 2020 opgericht door Arjen Lubbes als meer duurzame tak van het bekende Nederlandse merk Zuiver. Banne is een duurzaam georiënteerd merk en heeft een sterke nadruk op lange termijn. En dat wil zeggen dat de producten van Banne allen gemaakt zijn met het milieu en de toekomst in gedachte. Het zijn producten die morgen en over jaren nog steeds mooi en stijlvol in jouw interieur staan. Voor de eerste collecties heeft Banne samengewerkt met geweldige designers van Nederlandse bodem zoals Lex Pott, Peter van de Water en Bas Vellekoop. Het resultaat? Een zeer uitgebreide, veelzijdige collectie waar iedere designliefhebber zijn of haar (groene) hart aan kan ophalen. De collectie omvat zitmeubels en tafels die van jouw woonruimte een duurzaam en durabel geheel maken.

Een collectie voor iedereen: de Oval tafels van Banne

De iconische Oval collectie van Banne bestaat uit diverse tafels en is in samenwerking met ontwerper Peter van de Water op de markt gebracht. De collectie omarmt namelijk alle kernwaarden van het merk: duurzaamheid, samenwerking en lange termijnvisie. Dat zie je bijvoorbeeld heel goed terug in het materiaalgebruik en het feit dat de tafels in Nederland en België worden geproduceerd. Ook de lange termijnvisie van Banne is weerspiegeld in de Oval tafels. Zo kun je het tafelblad na jaren van enorm plezier gemakkelijk vervangen. Zo’n tafel evolueert met je mee terwijl je leeft en werkt. Ideaal! De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Neem bijvoorbeeld de Oval eettafel Ø100, Oval eettafel 180x90 rechthoek of Oval eettafel 180x90 ovaal. Heb jij al een mooie tafel van Banne op het oog?

Banne tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Banne. Dat betekent dat wij alle tafels van Banne kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.