Over Banne

Hoewel het Nederlandse designmerk Banne misschien een nieuwkomer is in de wereld van design, weten we bij Flinders zeker dat je het niet snel gaat vergeten. Banne is revolutionair op het gebied van hedendaags, duurzaam design. Dit merk is opgericht in 2020 door Arjen Lubbes die ook mede-eigenaar is van het populaire designmerk Zuiver. Banne richt zich volledig op verduurzaming. Zo combineert het merk hedendaagse designstijlen met zware kwaliteit materialen en maatschappelijk verantwoorde productieprocessen. Het designmerk produceert haar producten bijvoorbeeld grotendeels in Europa en gebruikt alleen hout uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast werkt het merk geregeld samen met bekende Nederlandse designers. Een paar namen uit het rijtje zijn Lex Pott, Peter van de Water en Bas Vellekoop. Deze samenwerkingen maken de collecties populair en veelzijdig. 

Twigs: een collectie van Banne met karakter

De innovatieve Twigs collectie van Banne trekt in iedere ruimte de aandacht. De sierlijke, moderne vormgeving en unieke constructie sluiten naadloos aan op de woonstijlen van vandaag. Denk bijvoorbeeld eens aan een moderne eetkamer of een eclectische keuken. Tegelijkertijd bieden de stoelen en barkrukken royaal zitcomfort en worden ze gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De poten maken de Twigs collectie van Banne iconisch: deze staan namelijk net wat brutaal naar buiten en geven de meubels een opvallend karakter. Daarnaast vind je de barkrukken en stoelen in verschillende uitvoeringen. Ga je liever voor zwart of prefereer je toch een naturelle teint? De keuze is helemaal aan jou! Bekijk bijvoorbeeld eens de Twigs stoel naturel of de Twigs barkruk zwart.

Banne Twigs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Banne. Dat betekent dat wij alle producten uit de Twigs collectie van Banne kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Banne