Over BePureHome

Het Nederlandse designlabel BePureHome kan je bijna niet zijn ontgaan. De collectie van BePureHome is namelijk gigantisch en heeft alles in huis om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. De ontwerpers van BePureHome spelen graag met verschillende materialen, unieke prints en uitgesproken designs en dat maakt de collectie uiterst authentiek. Zo is de collectie zowel stoer en robuust als elegant en chique te noemen. Daarnaast laat BePureHome zich inspireren door leidende woontrends, maar vertalen deze altijd naar bijzondere items in de eigen stijl van BePureHome. Bijzonder is het merk omdat de productie grotendeels in Nederland ligt: de kans is heel groot dat jouw geliefde product van dit merk in de Nederlandse fabriek wordt geproduceerd. Zodoende wordt hoge kwaliteit gegarandeerd én worden de producten snel geleverd. En daar worden we allemaal blij van, nietwaar?

Chique en tijdloos: de Goddess collectie van BePureHome

Bijzonder aan de Goddess collectie van BePureHome is het uiterst chique karakter. De tafeltjes het rekje zijn stuk voor stuk schitterende eyecatchers die iedere woonruimte een luxueuze uitstraling geven. Tegelijkertijd zijn ze gemakkelijk te combineren met jouw huidige meubels én sluiten ze mooi aan op veel woonstijlen. Zo staat Goddess wand bijzettafel van BePureHome schitterend in een modern of zelfs minimalistisch interieur, maar vindt deze ook zeker zijn plekje in een klassiek of landelijk huis. En dat geldt voor alle producten uit deze eigentijdse collectie. De kleine tafels kunnen trouwens dienen als handige bijzettafel voor kopjes koffie en de krant, maar staan ook prachtig als nachtkastje. Die keuze is aan jou! Word jij al enthousiast van deze collectie van BePureHome?

BePureHome Goddess bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle producten uit de Goddess collectie van BePureHome kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.