Sorteren op

1-26 van 26 producten

Design van BePureHome

Het Nederlandse BePureHome kenmerkt zich door de Hollandse nuchterheid. De veelzijdige collectie, van banken tot bijzettafels, is stoer, puur en een tikkeltje industrieel en minimalistisch. Door het toegankelijke design komen de producten eigenlijk in elk interieur prima tot hun recht. Het ontwerpersteam houdt logischerwijs ook niet van al te veel poespas. De combinatie van natuurlijke materialen en die ruwe uitstraling maakt dat je graag een kijkje neemt in de collectie van BePureHome. Het is daarom ook niet gek dat dit merk van eigen bodem al meer dan 35 jaar met succes aan de weg timmert. Zo is de Rodeo bankenserie een collectie die vrijwel iedereen kent, fijn betaalbaar is en een goede kwaliteit kent. Het distributiecentrum bevindt zich in Zwaagdijk-Oost en het voordeel is dat vrijwel alle producten vanuit daar uit voorraad leverbaar zijn.

De ultieme opruimhelden: BePureHome kasten

Je hebt vast spullen in je woning waar je liever niet dagelijks mee geconfronteerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan je administratie, een berg studieboeken of een voorraad aan boodschappen. De BePureHome Nuts kast biedt de ultieme plek om dit soort spullen in op te bergen zodat ze niet meer zichtbaar zijn zodra je de deuren sluit. Klinkt dat als iets waar je naar op zoek bent? Met een breedte van 114 centimeter en een hoogte van 140 centimeter is hij misschien net wat te groot voor de ruimte die je voor een kast hebt. Dan kan de BePureHome Organize kast 44 een optie zijn. Hij heeft een breedte van 110 centimeter en gaat daarnaast wel 215 centimeter de hoogte in.

BePureHome kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.