BePureHome Rodeo Velvet

Fluweelzacht zijn de banken en fauteuils uit de BePureHome Rodeo Velvet collectie. De BePureHome Rodeo Velvet fauteuil nodigt je graag uit om urenlang achter elkaar te ontspannen. Met een grote kop thee of een boek wil je niet meer opstaan uit deze fauteuil. Fluweel straalt luxe uit en is in elk interieur toe te passen. Zo passen de banken uit de Rodeo Velvet collectie in een strak en modern interieur, maar ook in een klassiek interieur komen ze tot hun recht. Naast de luxe uitstraling is deze stof ook nog eens super zacht. In tegenstelling tot een echte rodeostier zal deze collectie jou er niet vanaf gooien. De banken in deze collectie zijn verkrijgbaar in een 3-zits en 2,5-zits variant. De Rodeo Velvet collectie is echt een pareltje voor in jouw interieur!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

BePureHome: van Hollandse bodem

Ondanks de Engelstalige naam is BePureHome een oer-Hollands merk. Het merk is in 2013 opgericht en produceert de mooiste meubelen met een natuurlijke look. Voor een groot deel worden de meubels van BePureHome in Nederland geproduceerd. Het distributiecentrum van BePureHome is gevestigd in Zwaagdijk-Oost (NL) en vanuit hier zijn bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten, waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen. Omdat de productie dichtbij huis plaatsvindt en het hout voor de meubels uit goed beheerde bossen afkomstig is, is de milieubelasting van BePureHome klein. Dus of je nu kiest voor een huis vol BePureHome meubels, of je beperkt tot bijvoorbeeld een fauteuil uit de Rodeo Velvet collectie van BePureHome: als je een duurzaam designproduct zoekt, ben je bij dit label aan het juiste adres.

BePureHome Rodeo Velvet: zo zacht als een kussentje

Fluweel is zo zacht dat je de stof bijna urenlang kan blijven aaien. Kussens op de BePureHome Rodeo Velvet bank 3-zits zijn bijna overbodig. Deze bank is zo zacht dat je alleen de kussens erbij zet als decoratie. In het grijs en lichtgrijs is deze bank verkrijgbaar. Hij heeft een hoogte van 85 centimeter, de breedte is 277 centimeter en de diepte is 86 centimeter. Perfect voor een avondje bankhangen met vrienden of familie. Naast de 3-zits variant is de BePureHome Rodeo Velvet bank 2,5-zits de kleinere variant. De bank is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de 3-zits variant. De hoogte van deze bank is 85 centimeter, de breedte is 190 centimeter en de diepte is 86 centimeter. Lekker knus!

BePureHome Rodeo Velvet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij elk product uit de BePureHome Rodeo Velvet collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Rodeo Velvet serie van BePureHome en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Rodeo Velvet collectie van BePureHome, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.