BePureHome trolleys

Met de BePureHome trolleys zit je altijd goed. Je houdt je graag bezig met de laatste trends op het gebied van interieur en je past zo nu en dan je inrichting hier graag op aan. Je huis is bijna een showroom aan mooie spulletjes die je hebt verzameld, maar je weet ook dat dit iedere keer weer een hoop geld kost. Daarnaast is het natuurlijk zonde om die goede meubeltjes na iedere trend weer weg te moeten doen. Met de trolleys van BePureHome is dat probleem zo opgelost. Deze verrijdbare kasten zijn super tijdloos en je creëert eenvoudig een andere woonstijl door hem een ander plekje te geven in je woonkamer. Je kunt er ook andere accessoires in zetten waardoor je huis er steeds anders uitziet. De BePureHome Push trolley is één van de favoriete trolleys uit de collectie van dit merk.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over BePureHome

BePureHome is een Nederlands designermerk. Kenmerkende eigenschappen voor dit merk zijn stoer, puur en basis in combinatie met design. De collectie is erg veelzijdig en bestaat uit onder andere kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren van BePureHome passen de producten in ieder interieur. Een groot deel van de collectie wordt in eigen fabrieken gemaakt, maar een deel wordt ook geproduceerd in landen als India, China en Indonesië. Ze zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook internationaal worden hun producten verkocht.

Met een BePureHome trolley heb je altijd een opgeruimd huis

Je bent een echte verzamelaar en je huis staat bommetje vol met allemaal mooie collectorsitems die je door de jaren heen verzameld hebt. Je wederhelft klaagt al weken lang dat je nu echt een keer aan die grote schoonmaak moet beginnen. Het is niet alleen veel werk om uit te zoeken, maar je wilt het liefst geen afscheid nemen van je mooie spulletjes. Aan het opruimen kun je niet onderuit komen, maar BePureHome weet wel raad met die grote verzameling. De BePureHome Giro trolley small is een geweldige trolley waar je enorm veel accessoires in op kunt bergen. Je huis ziet er niet alleen opgeruimd uit, maar hij heeft zoveel schapjes dat je een groot deel van je collectie kunt bewaren. Heb je niet veel spulletjes, maar wel een aantal prachtige items die een ereplaatsje verdienen? Ga dan voor de BePureHome Talent trolley.

BePureHome trolleys bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome trolleys kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.