BePureHome vitrinekasten

Opbergen doe je het best in de BePureHome vitrinekasten. Je kent het wel. Al dat rondslingerende spul in je huis. Eigenlijk zou het fijn zijn dat je één centrale plek hebt waar je al je spullen in kunt opbergen. Met rondslingerend spul bedoelen wij natuurlijk geen rommel, maar je bent een echte verzamelaar waardoor je woonkamer volstaat met mooie accessoires. En soms weet je niet eens meer waar je het kwijt moet. Een vitrinekast is een handig en mooi hulpmiddel om al je vondsten in op te bergen. Laat je verrassen door de BePureHome vitrinekastencollectie. Een geweldig stoere collectie met kasten waar je niet alleen veel in kwijt kunt, maar waarmee je ook je interieur een boost geeft. De BePureHome Steel Storage vitrinekast is onze favoriet. Wij zijn benieuwd welke jij zou kiezen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Stoer design van BePureHome

Stoer, puur en basic zijn de ingrediënten van het Nederlandse designmerk BePureHome. Deze eigenschappen maken dit merk uniek, bijzonder en super succesvol. Daarnaast vinden ze kwaliteit en betaalbaarheid ook erg belangrijk en nemen ze dit mee bij het produceren van hun producten. Dit doen ze vooral in hun eigen productiebedrijven die in Nederland zijn gevestigd. Naast dat ze veel van hun producten zelf maken, kopen ze regelmatig producten in. Al 35 jaar hebben ze kennis op het gebied van productie en distributie waardoor het ook niet zo gek is dat dit merk zo geliefd is. De collectie bestaat uit meubels en diverse stoere woonaccessoires, maar wel met een luxe randje. Hierdoor passen de producten in een industriële woonsfeer en staan ze ook erg leuk in een chique omgeving.

Al je pracht en praal in de vitrinekasten van BePureHome

Als een echte verzamelaar staan je mooiste spulletjes uitgestald in je huis. Je zorgt ervoor dat ze iedere week worden afgestoft en niks te kort komen. Je krijgt alleen vaak veel commentaar van de mensen in je omgeving dat het wat druk en vol is in je huis. Een vitrinekast is een handig hulpmiddel waarin je al je pracht en praal een mooi plekje kunt geven. Voor een vintagelook kies je de BePureHome Odd vitrinekast. Odd betekent in het Engels ‘raar’, maar dat is deze kast zeker niet. Deze kast is juist uniek. De bijzondere pootjes en het aparte patroon op de achterwand geven deze kast een karaktervolle uitstraling. De vintageafwerking maakt de kast helemaal af. Wil jij niet alleen met je woonaccessoires, maar ook met je meubels de show stelen? Ga dan voor de BePureHome Gracious vitrinekast. Een prachtige, neutrale vitrinekast waar jij de show mee steelt.

BePureHome vitrinekasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome vitrinekasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.