Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Traditie en relevantie in één

Beddinghouse is een merk met tradities en normen en waarden. Het Nederlandse merk is een familiebedrijf – elke medewerker van Beddinghouse heeft dan ook hart voor de zaak en heeft het beste voor met het merk. Bij Beddinghouse kun je inmiddels al meer dan 40 jaar het beste textiel vinden – niet alleen van goede kwaliteit, maar ook met prachtige designs. Maar Beddinghouse mag dan al sinds 1978 bestaan, het merk is nog altijd hartstikke relevant. De ontwerpers houden de laatste trends en ontwikkelingen namelijk nauw in de gaten en weten dus altijd wat er speelt. Of jouw stijl nou minimalistisch of uitgesproken is, bij Beddinghouse vind jij het design dekbedovertrek waardoor je beter dan ooit zal slapen.

Mooi bedtextiel voor iedereen

Beddinghouse staat niet alleen om de mooie en modieuze dessins bekend, maar wordt ook geprezen om de hoge kwaliteit van de diverse materialen. Met een dekbedovertrek van Beddinghouse kun je nog heel lang vooruit. En dat is fijn, want met dit zachte textiel wil je je bed nooit meer uit! Gelukkig is Beddinghouse niet alleen goed voor jouw nachtrust, maar ook voor de wereld om ons heen. Met de Van Care lijn streeft het merk naar een duurzamer productieproces en gebruiken zij organisch katoen. Op deze manier heb jij niet alleen wat aan dit fijne bedtextiel, maar wordt onze planeet er ook blij van. Daarnaast vind je bij Beddinghouse overtrekken van katoen satijn, lyocell en bamboe.

Beddinghouse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Beddinghouse. Dat betekent dat wij alle producten van Beddingshouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Beddinghouse en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Beddinghouse veilig en vertrouwd online bestelt.