Naar boven

Het ontstaan van Beija Flor

De designer en oprichter van Beija Flor is Maya Kounievsky. Ze heeft het kledenmerk opgezet in 2007 en is gevestigd in Noord-Israël. De ontwerpers van Beija Flor omschrijven hun kleden als authentieke kunst, maar dan wel praktisch. Authentiek omdat ze hun kleden ontwerpen naar originele geometrische producten van de wereld. Praktisch omdat de tapijten van een speciaal materiaal gemaakt worden waardoor ze extra stevig zijn en niet snel slijten. Bij Beija Flor geloven ze in de mooie gedachte dat elk persoon op zijn of haar eigen manier een designer is en dat ook waar zou moeten maken. Beija Flor betekent letterlijk “bloemenkusser“. Hier wordt mee bedoeld dat de producten van dit designlabel de ruimte kussen waarin ze zich bevinden. Het is dan ook meer dan logisch dat de producten in meer dan dertig landen over de hele wereld verkocht worden.

“Flooring'' met Beija Flor

Met Beija Flor tapijten kun je kiezen uit twee soorten kleden. We hebben het dan over: Soft Flooring en Tile Flooring. De kleden zijn van dezelfde materialen gemaakt, alleen heeft het ene kleed het uiterlijk alsof je een zacht kleed ziet en het andere kleed doet zich voor als een vloer van tegels. Het houdt je dus een beetje voor de gek, maar wel op een positieve manier. Want bij een mooi roomwit stoffen tapijt is het erg lastig om een koffie- of ketchupvlak eruit te halen, maar deze tapijten van Beija Flor zijn gemaakt van een mooi plastic materiaal. Wanneer het kleed vies wordt, hoef je het alleen maar schoon te maken met wat warm water en een beetje zeep. Super voordelig! Heb jij al een favoriet tapijt op het oog?

Beija Flor tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Beija Flor. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Beija Flor veilig en vertrouwd online bestelt.  

Beija Flor
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad