Royal VKB BIG Lobster mes
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB BIG Lobster mes

Omschrijving

Dit is het Royal VKB BIG Lobster mes.

Of je nu wel of niet van kreeft houdt, het BIG Lobster Knife mes van Royal VKB is een accessoire met grandeur in je keuken. Behalve mooi is het ook een functioneel mes. Als je een kreeft wilt halveren, kun je met dit mes splijten, snijden en kraken. Het mes heeft een gebogen lemmet dat bij het snijden de beweging volgt en de kracht goed verdeelt. Let op: het BIG Lobster Knife mes kan niet in de vaatwasser. Maar daar zwemt de kreeft zelf ook liever niet.

Zoek je naast de BIG Lobster Knife mes van Royal VKB een andere mes van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de BIG Lobster Knife mes, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (b) 9.1 x (d) 2.5 x (h) 35.9 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Garantie 2 jaar
Merk Royal VKB
Herkomst Nederland
Opmerking Niet vaatwasserbestendig

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB BIG Lobster mes

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven