Sorteren op

1-3 van 3 producten

Synoniem voor stijl

Blomus staat synoniem voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de moderne woning. Opgericht in 1961 en geworteld in de Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggekwalificeerd vakmanschap, hebben ze hun succes gebouwd op een sterk geloof in de eerlijkheid van materialen, de puurheid van vorm en de noodzaak van een gepassioneerde aanpak. Na vele naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam blomus GmbH. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Dit portfolio zag er net zo uit zoals we blomus nu kennen; met de focus op huis, tuin, spa en taste. De unieke, elegante, duurzame en minimalistische stijl zorgt ervoor dat blomus al vele prijzen in de wacht sleepte. 

Een design van Kaschkasch

Ontwerpstudio Kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Het duo maakt meubels, lichtontwerp en art direction voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Kaschkasch benadert design als een nuttig en praktisch onderdeel van het leven dat karakter overbrengt door de expressiviteit van terughoudendheid. Florian Kallus en Sebastian Schneider delen een achtergrond die hands-on en academisch onderwijs combineert. Ze zijn allebei opgeleid tot meubelmaker en hebben studies gedaan in productontwerp. De studio waardeert het hands-on inzicht, de praktijk en het technische begrip, wat bijdraagt aan hun ontwerpmethode: traditionele vakmanschapstechnieken en een mentaliteit gericht op innovatie en nieuwe technologische oplossingen.

Ani collectie

De Ani collectie bestaat uit drie prachtige lampen. De Ani mobiele tafellamp S, de Ani mobiele tafellamp L en de Ani mobiele vloerlamp. Waarom het mobiel heet? De lampen kunnen staand worden gebruikt, op tafel staan als traditionele lamp of aan het meegeleverde touw hangen. Met een touch op de lampenkap kunnen twee helderheidsniveaus worden bediend of kan je de lamp uitzetten. De lampen kunnen worden opgeladen met de USB-kabel. Ani is voor gebruik binnen of buiten en is spatwaterdicht en verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus jouw favoriet zit er zeker tussen!

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.