Blomus: de historie van een marktleider

Blomus heeft intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de moderne woning als uitgangspunt benoemd. Ondanks de vele naamsveranderingen is het uitgangspunt nooit veranderd. Met de Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggekwalificeerd vakmanschap, hebben ze hun platform gebouwd op de eerlijkheid van materialen, de puurheid van vorm en de noodzaak van een gepassioneerde aanpak. Het bedrijf kreeg in 2009 de naam Blomus GmbH. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Dit portfolio heeft de focus op huis, tuin, spa en taste. Blomus heeft met deze aanpak al vele prijzen aan de prijzenkast kunnen toevoegen. En verdiend! 

Areo: de mooiste badkamer- en toiletaccessoires

Blomus gaat al vele jaren mee en dat is te zien. Zelfs de ‘saaiste’ items in je interieur weten ze stijlvol te maken. Denk bijvoorbeeld aan de toiletborstel, dat is een item dat vaak vergeten wordt bij het decoreren van de badkamer en/of het toilet. Maar Blomus bewijst dat ook deze een belangrijk deel is van de kamer. En zo hoef je bij de gehele Areo collectie weinig moeite te doen om de gewenste stijl te verkrijgen. Van de Areo handdoekstang dubbel tot de Areo toiletborstel wand en de Areo zeepdispenser staand, Blomus zorgt ervoor dat praktijk en stijl gecombineerd worden. De glanzende of matte producten passen in alle interieurstijlen en zijn makkelijk schoon te houden door het materiaal. Blomus gebruikt altijd graag roestvrij staal, iets wat waterdicht is en dus goed schoon te houden is. Handig en mooi!

 Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.