Blomus badkamer

De badkamer is een groot onderdeel van de start van je dag. Begin de dag fris met een douche en doe je haar en make-up voor de grote spiegel. Ook is de badkamer een belangrijke plek om even tot rust te komen. Neem een lekker warme douche of stap in een stomend heet bad. Verzorg je huid met een masker en maak je klaar voor bed. Voor alle tijden van de dag is Blomus er voor jou. Met de mooiste badkameraccessoires en meubels zorgt het elegante designmerk ervoor dat jij de dag rustig begint of eindigt. Kijk bijvoorbeeld eens bij het Modo handdoekrek of de Sono zeepdispenser.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Van tin naar roestvrij staal

Om de geschiedenis van designmerk Blomus onder de loep te nemen gaan we helemaal terug naar 1921, waar Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern lanceerde. Nog eens veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Dit bedrijf focuste zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later tin bij kwam. Met tin als hoofdmateriaal werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Een tijdje later werd het bedrijf gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, waar er een nieuwe filosofie werd ontwikkeld. Ze gingen op de moderne toer en gebruikten daarom meer roestvrij staal. Iets waar nu ook nog voornamelijk mee gewerkt wordt. Na vele naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus GmbH. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, spa en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen. Bekijk hier de gehele Flinders collectie.

Accessoires maken de badkamer

Zonder accessoires geen badkamer, moest Blomus hebben gedacht bij het ontwikkelen van deze collectie. En het blijkt dat ze groot gelijk hadden. De badkamercollectie van Blomus bevat veel verschillende items die jouw badkamer in no time naar een hoger level tillen. Wat dacht je van de Sono pedaalemmer L, die ervoor zorgt dat alle afval direct naar de achtergrond verdwijnt? Of de Menoto handdoekladder, die je handdoeken op een stijlvolle manier droogt? Om het Nexio douchemandje maar niet te vergeten, handiger krijg je het niet. 

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.