Blomus: een rijke historie

Designmerk Blomus gaat ver terug in de tijd. In 1921, lanceerde Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. SKS-Design was gespecialiseerd in cadeau-items van koper en messing, waar later tin bij kwam. Hiermee werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Nadat het bedrijf gesplitst werd in SKS-Metaplast en SKS-Design veranderden ze de designs naar een modernere tint en werd er meer roestvrij staal gebruikt. In 2009 was de naam Blomus GmbH geboren. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Dit portfolio heeft meer focus op huis, tuin, spa en taste. De unieke, elegante, duurzame en minimalistische stijl zorgt voor een goede toevoeging aan vele verschillende soorten interieurstijlen en een overvolle prijzenkast in het Blomus-kantoor. 

Arco collectie

De Arco spiegel collectie van Blomus is de ideale spiegel om in te kijken voor je de deur uit moet. Doe je make-up, stijl je haar of gooi er een pompje gel in. De extra brede rand aan de onderkant is perfect om een zonnebril, een parfumflesje of je autosleutels op te bewaren. En ook qua looks doet de Arco spiegel collectie zeker niet onder. De spiegel is prachtig ontworpen van staal met een zwarte poedercoating, zodat hij in de meeste interieurs goed tot zijn recht komt. Tip: combineer de collectie met houten accessoires of meubels. Ook staat de Arco collectie goed bij de Menoto paraplubak door de zwarte details. En als je dan toch bezig bent met de hal opleuken, kan je kiezen voor de Menoto kapstok. Aan deze kapstok zitten maar liefst vijf haken, waardoor je meerdere jassen kwijt kunt.

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.