Tinnen materialen waren de sleutel tot succes

Om de geschiedenis van blomus in te duiken gaan we terug naar 1921, waar Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern lanceerde. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. SKS-Design was gespecialiseerd in cadeau-items van koper en messing. Een aantal jaar later voegden ze een ander materiaal toe: tin. Hiermee werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Hierna werd het bedrijf opgesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design en werd er een modernere visie doorgevoerd. Zo gebruikten ze meer roestvrij staal, net zoals dat nu nog veel gedaan wordt. In 2009 werd de naam Blomus GmbH geboren. Deze nieuwe naam betekende een nieuw portfolio en weer een nieuwe visie. De focus werd gelegd op huis, tuin, spa en taste. De unieke, elegante, duurzame en minimalistische stijl zorgt voor een goede toevoeging aan vele verschillende soorten interieurstijlen en een overvolle prijzenkast in het Blomus-kantoor.

Een keuken gevuld met stijl

Zonder accessoires geen gezelligheid, dacht Blomus. En met deze keukencollectie maken ze deze uitspraak zeker waar. Het Cioso wijnrek is functioneel om een aantal flessen wijn aan op te hangen. Met een gevuld rek aan de muur kan je in één oogopslag zien welke wijnen je in huis hebt zonder deze uit het rek te hoeven halen en zorgen ze voor een decoratief object aan jouw muur. Bij dat wijntje is een lekkere snack ook altijd een feest. Met de Diola schaal is het serveren hiervan nog leuker dan het eten van de snack. Deze set bestaat uit twee glanzende, roestvrijstalen schalen die je los van elkaar kunt gebruiken maar ook op elkaar kunt stapelen tot een etagère. Zo kan je op elke gelegenheid en voor elk gezelschap de gasten, of jezelf, van lekkere snacks voorzien. 

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.