Naar boven

Blomus: de historie van een marktleider

Blomus heeft intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de moderne woning als uitgangspunt benoemd. Ondanks de vele naamsveranderingen is het uitgangspunt nooit veranderd. Met de Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggekwalificeerd vakmanschap, hebben ze hun platform gebouwd op de eerlijkheid van materialen, de puurheid van vorm en de noodzaak van een gepassioneerde aanpak. Het bedrijf kreeg in 2009 de naam Blomus GmbH. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Dit portfolio heeft de focus op huis, tuin, spa en taste. Blomus heeft met deze aanpak al vele prijzen aan de prijzenkast kunnen toevoegen. En verdiend! 

Altijd met accessoires 

Zonder accessoires geen interieur, vindt Blomus. Dat vinden wij ook als we deze Menoto collectie zien. Deze collectie is vooral gericht op de badkamer, de hal en het toilet. De producten zijn De badkamercollectie van Blomus bevat veel verschillende items die jouw badkamer in no time naar een hoger level tillen. Wat dacht je van de Menoto dressboy, waar je je gedragen kleding netjes kan ophangen? Of de Menoto handdoekladder, die je handdoeken op een stijlvolle manier droogt? Om de Menoto toiletbutler 2 rollen maar niet te vergeten, handiger krijg je het niet. 

Menoto op het toilet

Ook het kleinste kamertje of het toilet in de badkamer verdient wat extra aandacht, vindt Blomus. Bijzonder is dat alle toiletrolhouders gemaakt zijn van roestvrij staal. Door dit materiaal te gebruiken gaan de producten lang mee en zijn ze waterbestendig. Ook is dit materiaal makkelijk schoon te maken, wat altijd handig is op het toilet. Maar meer functionaliteit zorgt niet voor een mindering aan stijl. Kijk maar eens naar de Menoto toiletrolhouder, de Menoto toiletbutler 2-rollen of de Menoto toiletbutler 1-rol. 

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.