Blomus

In 2009 kreeg Blomus na vele naamsveranderingen de naam Blomus GmbH. Blomus neemt intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de moderne woning als leidraad van elk ontwerp. Met de Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggekwalificeerd vakmanschap, hebben ze hun platform opgezet door eerlijkheid van materialen en de puurheid van vorm te waarborgen. Ook vinden ze een gepassioneerde aanpak erg belangrijk. Na de vele naamsveranderingen ontstond er een definitief portfolio hoe wij Blomus nu kennen: met de focus op huis, tuin, spa en taste. Blomus heeft met deze aanpak al vele prijzen aan de prijzenkast kunnen toevoegen. En terecht! 

Compleet gastvriendelijk

Organiseer je een etentje bij jou thuis? Blijven er mensen logeren? Geen probleem. Nexio zorgt wel voor ze. Deze collectie legt nog net geen chocolaatje op het kussen, maar zorgt wel voor een hotelgevoel bij jou in huis. Met bijvoorbeeld de Nexio gastendoekhouder of de Nexio gastendoekmand. Na een heerlijke douche kunnen de gasten een frisse handdoek uit de houder pakken en als ze klaar zijn droppen in de mand. Met de rest van de collectie ziet jouw badkamer er ook nog piekfijn uit. Is dat even echt tot rust komen. 

Op het toilet

Ook het kleinste kamertje of het toilet in de badkamer verdient wat extra aandacht, vindt Blomus. Naast dat ze producten bijzonder praktisch zijn, zien ze er ook nog heel stijlvol en tijdloos uit. Blomus heeft dan ook flink hun best gedaan om dit op deze manier te creëren. Kijk maar eens naar het tijdloze design van de Nexio toiletborstels of het Nexio douchemandje. Ook zijn de producten gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor gaan ze heel lang mee en zijn ze waterbestendig. Ook is het makkelijk schoon te maken. Handig!

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.