Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Terug in de tijd met blomus 

Het designmerk Blomus heeft een rijke geschiedenis. In 1921 lanceerde Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. SKS-Design focuste zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar een aantal jaar later een nieuw materiaal aan werd toegevoegd: tin. Hierna werd het bedrijf de marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. De designs kregen een modernere touch nadat het bedrijf gesplitst werd in SKS-Metaplast en SKS-Design. Om deze moderne stijl te creëren werd er meer roestvrij staal gebruikt. Een materiaalsoort waar Blomus tegenwoordig nog steeds voornamelijk mee werkt. Na vele naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus GmbH. Deze nieuwe richting zorgde voor een nieuw portfolio, met meer focus op huis, tuin, spa en taste. De unieke, elegante, duurzame en minimalistische stijl zorgt ervoor dat Blomus al vele awards op zijn naam kon schrijven. 

Arco collectie

De Arco spiegel collectie van Blomus is de ideale spiegel om in te kijken voor je de deur uit moet. Doe je make-up, stijl je haar of gooi er een pompje gel in. De extra brede rand aan de onderkant is perfect om een zonnebril, een parfumflesje of je autosleutels op te bewaren. Ook qua looks doet de Arco spiegel collectie zeker niet onder. De spiegel is prachtig ontworpen van staal met een zwarte poedercoating, zodat hij in de meeste interieurs goed tot zijn recht komt. Tip: combineer de collectie met houten accessoires of meubels.

Stoer staal

De spiegels van Blomus zijn gemaakt van staal en glas. Staal gebruiken in je interieur heeft vele voordelen. Het zorgt voor een moderne uitstraling die perfect past in de industriële interieurs. De robuustheid is niet alleen terug te zien in het uiterlijk maar ook in de praktijk. De stalen spiegels gaan namelijk jaren mee en daarmee een duurzame oplossing en zijn makkelijk schoon te houden. 

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.