Blomus: van tin naar roestvrij staal

Het designmerk Blomus gaat ver terug in de tijd. Karl Scheffer-Klute lanceerde ongeveer 100 jaar geleden het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Hier focuste men zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later het materiaal tin aan toegevoegd werd. Hierdoor werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accessoires. Het bedrijf werd gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, wat zorgde voor de doorvoering van een modernere stijl. Om deze moderne stijl te creëren werd er meer roestvrij staal gebruikt, iets wat nog steeds het voornaamste materiaal is bij Blomus. Na de naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus GmbH. Dit bracht een nieuw portfolio met zich mee, en de focus kwam toen meer te liggen op huis, tuin, spa en taste. De elegantie, duurzaamheid en minimalistische stijl van Blomus won al vele awards.

Vele collecties

Toiletrolhouders! Wat moet je zonder. Deze toiletrolhouders van Blomus zijn ontworpen om jou tijdens een bezoek aan het kleine kamertje te voorzien van de juiste dosis toiletpapier. Blomus creëerde er verschillende in alle soorten en maten. Op de grond, aan de wand, met een klep, met een glasplaat, of hele torens om de reserverollen in te bewaren: blomus heeft het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan de Menoto toiletrolhouder met glasplaat of de Nexio reserverolhouder 4-rol.

Roestvrij staal in de kleinste kamer

Bijzonder is dat alle toiletrolhouders gemaakt zijn van roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat de producten lang meegaan en waterbestendig zijn. Ook is dit materiaal makkelijk schoon te maken, dat is natuurlijk van groot belang in deze ruimte. Hygiëne kent geen gêne! Maar dat het praktisch materiaal is, betekent niet dat het inlevert aan stijl. Kijk maar eens naar de Menoto toiletrolhouder of de Areo toiletrolhouder met klep. Deze stelen de show in elke badkamer of op elk toilet.

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.