Bloom Bloom Pill bloempot
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Bloom Bloom Pill bloempot

  Omschrijving

  De Bloom Bloom Pill bloempot is ontworpen door Rob Slewe.

  De Bloom Pill bloempot is zowel mooi met als zonder inhoud. En met zijn licht aan of uit geeft hij de kamer of de tuin altijd een heel eigen sfeer. De Bloom Pill bloempot van Bloom is verkrijgbaar in lime, oranje, rood en wit, en in small, medium of large. Zet er meerdere op een rij en creëer zo een groots effect met de kracht van de herhaling. Hij heeft een snoer, en de lampen kun je makkelijk via de zijkant verwisselen.

  De Bloom Pill bloempot is leverbaar in drie maten. De small bloempot heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 70 centimeter. De binnenmaat heeft een diameter van 29 centimeter en een diepte van 35 centimeter. De medium bloempot heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 90 centimeter. De binnenmaat heeft een diameter van 38 centimeter en een diepte van 45 centimeter. De large bloempot heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 107 centimeter. De binnenmaat heeft een diameter van 46 centimeter en een diepte van 65 centimeter.

  Zoek je naast de Bloom Pill bloempot van Bloom een andere bloempot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Bloom. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bloom Pill bloempot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Bloom
  Productsoort (filter) Bloom! bloempot
  Ontwerper Rob Slewe
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Bloom Bloom Pill bloempot
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven