Bloom Bloom Square bloempot
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Bloom Bloom Square bloempot

  Omschrijving

  De Bloom Bloom Square bloempot is ontworpen door Rob Slewe.

  De Bloom Square bloempot van Bloom is de vierkante broer van de Bloom Pill bloempot. Robuust en toch vriendelijk is hij mooi met en zonder inhoud. Maar welke plant wil er nu niet met zijn voeten in deze bloempot staan? De Bloom Square bloempot is er in vier kleuren: lime, oranje, rood en wit. Je hebt de keuze uit 2 hoogtes: 50 of 80 centimeter. Mogelijkheden genoeg dus om met meerdere Bloom Squares een pracht van een terras te maken. In geuren en kleuren. In de avond wordt het nog eens extra mooi, want dan kun je zijn verlichting aandoen.

  Zoek je naast de Bloom Square bloempot van Bloom een andere bloempot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Bloom. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bloom Square bloempot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Bloom
  Productsoort (filter) Bloom! bloempot
  Ontwerper Rob Slewe
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Bloom Bloom Square bloempot
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven