Bloom Bloom Stool kruk
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Bloom Bloom Stool kruk

  Omschrijving

  De Bloom Bloom Stool kruk is ontworpen door Rob Slewe.

  Grappig, olijk en twee-in-een. De Bloom Stool kruk is 55 centimeter hoog en daarmee een lekker krukje om op te zitten. En dat niet alleen, je wordt er meteen bij verlicht. Door de vrolijke kleuren waarin de Bloom Stool kruk van Bloom verkrijgbaar is, kleurt de avond lime, oranje, paars, rood, roze of wit. De kruk wordt geleverd met een vervangbare, oplaadbare batterij. Leuk voor in de kinderkamer of de slaapkamer. Maar ook in de hal of de woonkamer en last but not least natuurlijk de tuin.

  Zoek je naast de Bloom Stool kruk van Bloom een andere kruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Bloom. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bloom Stool kruk, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Bloom
  Ontwerper Rob Slewe
  Ruimte Geschikt voor buiten
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland
  Opmerking Met vervangbare oplaadbare batterij

  Sfeerafbeeldingen

  Bloom Bloom Stool kruk
  Bloom Bloom Stool kruk
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven