Producten van Bloomingville bestellen bij Flinders Projects?

Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Ook producten en merken buiten onze reguliere Flinders collectie kunnen wij leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag aan de rechterzijde gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bloomingville

Sommige design labels hebben het allemaal: unieke ontwerpen, hoge kwaliteit en uitstekende betaalbaarheid. Bloomingville is zo’n merk. Dit Deense bedrijf werd in 2000 opgericht door Betina Stampe en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend design merk. De stijl van Bloomingville wordt gekenmerkt door een combinatie van ruwe materialen met een Scandinavische twist en reproducties van designklassiekers door de eeuwen heen. Zo heeft de Pernille hanglamp 54 cm wel iets weg van de Diamond hanglamp medium van het Nederlandse merk Pols Potten. En de Wooden Balls hanglamp van Bloomingville is een combinatie bij uitstek van ruwe materialen en een vleugje Scandinavische nostalgie. Al met al zijn deze kenmerken de basis gebleken voor een geliefde collectie, want de producten van Bloomingville worden via meer dan veertig Europese dealers verkocht. Waarvan Flinders er één is!

Bloomingville en Flinders Projects

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Een greep uit onze collecties:

Mogelijkheden bespreken?

We helpen u graag op locatie bij de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, restaurant of hotel.

>Maartje
Maartje
Accountmanager Projecten België