Alessi Blow Up klok
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 808 37 05 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Alessi Blow Up klok

Omschrijving

De Alessi Blow Up wall clock is ontworpen door Fratelli Campana.

 De Blow up doet ons afvragen hoe dit unieke design is gemaakt. De hoeveelheid stalen stokjes die met elkaar zijn verbonden lijkt eindeloos. Wij kunnen er uren naar staren. Ben je ook zo benieuwd hoe de vork in de steel zit? We raden je aan het zelf te ontdekken! 

De Alessi Blow up wall clock (code FC16) is ontworpen in 2007 en gemaakt van verchroomd staal. De diameter van de klok is 65 cm. Niet te missen in de woonkamer. De wandklok is onderdeel van de Alessi serie.

Dit product is onderdeel van de Alessi Blow Up serie.

Zoek je naast de Blow Up wall clock design klok van Alessi een andere klok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Blow Up wall clock design klok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Roestvrijstaal
Garantie 1 jaar
Herkomst Italië
Merk Alessi
Productsoort (filter) Alessi klokken
Productfamilie Alessi Blow Up
Ontwerper Fratelli Campana
Afmetingen (Ø) 65.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Alessi Blow Up klok
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

De Blow Up artikelen van Alessi zijn zeer mode bewust, zowel de fruitmand als de klok zijn zeer attractief in het interieur.
Echter het uurwerk van de klok laat het na drie jaar afweten en aan een nieuw uurwerk is niet te komen.
Bij elk ander merk wandklok zijn de uurwerken te vervangen, maar de adressen van geven geen thuis dus klok naar de vuilnisbak en een andere leuke klok kopen.
D.Visscher 26 mei 2014
Toon oorspronkelijke tekst Toon vertaalde tekst
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven