Bolia bijzettafels

De collectie bijzettafels van Bolia heeft het allemaal. Zo zit je met de stijlvolle en luxueuze Posea bijzettafel eigenlijk nooit fout. Dit design past bij elke bank en fauteuil en wordt al snel onmisbaar tijdens bijvoorbeeld jouw bankhangavondjes. Met de Mera bijzettafel voeg je daarentegen meer een simplistisch en modern design toe aan je interieur. Deze tafel is ook ideaal voor in kleinere ruimtes, want je schuift hem in een handomdraai over de bank heen. Zijn deze twee bijzettafels van Bolia het nou net niet voor jou? Dan word je waarschijnlijk wél blij van de Story bijzettafel. Deze bijzettafel ziet er namelijk zowel luchtig als ontspannen uit en voegt warmte toe aan je woning. Laat je verrassen door de bijzettafels van Bolia en hoe ze in je woonkamer een praktische, stijlvolle bijdrage kunnen leveren.

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

De ontwerpers achter Bolia

Een ding hebben alle designers van Bolia met elkaar gemeen: Scandinavisch design staat bij hen hoog in het vaandel. Alle designers zijn op hun manier uniek. Dat geldt net zo goed voor de bijzettafels van Bolia. De Granstudio heeft de Posea bijzettafel ontworpen. Deze ontwerpers halen hun inspiratie uit alles wat ze zien en uit alle plaatsen die ze bezoeken. Met oog voor detail maken ze functionele items die een glimlach op ieder gezicht toveren. Kenyon Yeh is de designer van de Mera bijzettafel en heeft in zowel Azië als Europa gewoond. Hierdoor combineert hij allerlei stijlen in zijn ontwerpen. En het ontwerpersduo Anna Karnov en Clara Mahler hebben de Story bijzettafel op de markt gebracht. Zij worden gedreven door saamhorigheid en verbinding. Hun ontwerpen gaan lang mee en zijn flexibel in zowel functie als esthetiek.

Ronde bijzettafels van Bolia

Waarschijnlijk was het je al opgevallen, maar alle bijzettafels van Bolia hebben duidelijk iets met elkaar gemeen: de ronde vorm. De bladen van alle bijzettafels zijn rond. Dat zorgt niet alleen voor speelsheid, maar voegt ook elegantie toe aan je interieur. Daarnaast zie je in alle tafels een mix van ronde en strakke lijnen terug. Het onderstel van elke bijzettafel kent strakke lijnen die gaaf tot hun recht komen door de ronde vorm van het tafelblad. Best of both worlds kunnen we dus wel stellen. De diversiteit aan bijzettafels van Bolia zorgt ervoor dat er vast en zeker een geschikt exemplaar voor jou tussen zit. Dus als we het hebben over voor ieder wat wils, dan weet deze collectie precies wat dat betekent.

Bolia bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle bijzettafels van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.