Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Bolia Campa: Scandinavische wondertjes

Bolia is Deens en hun producten en collectie neigen dan ook sterk naar de Scandinavische stijl. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de producten niet in ander stijlen tot hun recht zullen komen. Juist niet zelfs! De producten van Bolia zijn over het algemeen simplistisch en daarom makkelijk te combineren. Een van hun grootste inspiratiebronnen? De natuur. En dat zie je dan ook duidelijk terug in hun ontwerpen. Maar niet alleen daarin, ook het productieproces brengt een ode aan de natuur, want Bolia staat erom bekend erg duurzaam te zijn. Dit zien we dan ook terug in hun keuzes qua materiaal, maar ook in de kwaliteit van de producten. Hierdoor gaan ze vaak een heel leven mee (en soms zelfs langer!)

Het karakter van Bolia Campa

De Bolia Campa lampen zijn kunstwerken op zich. Alle lampen uit de collectie komen in twee varianten, met een zwarte kleur of een prachtige basis van messing. De Campa vloerlamp en de Campa tafellamp laten dit het duidelijkst zien, omdat zij een opvallende voet hebben die van één van deze materialen is gemaakt. De lichtbron en het materiaal van de lampenkap van de lampen zijn zorgvuldig geselecteerd. De lampenkap is gemaakt van opaalglas dat voor een fijne rustige sfeer zorgt, voor het oog maar ook voor de geest. De vorm van de lampenkap draagt ook zijn steentje bij aan het uiterlijk van de lamp. Deze geeft licht naar onderen, maar ook door het halfdoorzichtige opaalglas heen, en zelfs door de kleine groeven aan de zijkant.

Bolia Campa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle tafels van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.