Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Over Bolia

Bolia is een Deens designmerk dat elegant Scandinavisch design ontwerpt dat in elke ruimte in huis kan worden neergezet. Bolia werd opgericht in het jaar 2000 in de Deense stad Århus. Meer dan 20 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de designwereld. En dat is niet gek! Bolia is namelijk een uniek merk en heeft zowel duurzaamheid als vormgeving hoog in het vaandel staan. Desalniettemin is het bedrijf niet bang om te experimenteren, en heeft elke collectie een unieke design twist. Deze creativiteit zie je bijvoorbeeld bij de verlichtingswerken van Bolia geweldig mooi terug. Bolia is uniek in haar streven naar verduurzaming op lange termijn. In alle stadia van het ontwerp- en productieproces houden ze rekening met duurzaamheid en kiezen ze voor eerlijke materialen.

Bolia bankjes om verliefd op te worden

De Nord eetbanken van Bolia zijn onderdeel van een prachtige serie, de Nord collectie. De eetbanken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sluiten zodoende perfect aan op de verschillende maten Nord eettafels. Glismand & Rüdiger creëerde de Nord-serie met het uitdrukkelijke doel om praktisch nut en kwaliteit te combineren. Mogen we je even voorstellen aan de Bolia Nord eetbank 200? Met deze lange eettafel bank is er altijd nog een plekje vrij voor een onverwachte gast. Combineer hem met de Nord eettafel voor het mooiste resultaat! Bijzonder aan de collectie is het gebruik van gat-en-pen verbindingen, waarmee Glismand & Rüdiger een ode brengen aan traditioneel Scandinavisch vakmanschap. Tegelijkertijd zorgt deze techniek voor verfijnde details en een luxe uitstraling. En dat willen we allemaal, nietwaar?

Bolia eetbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle eetbanken van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia