Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Bolia verovert de wereld vanuit Scandinavië

Het is niet moeilijk om te raden waar het merk Bolia vandaan komt: de meubels, accessoires en verlichting ademen één en al Scandinavië. Bolia is dan ook opgericht in Denemarken en heeft in een ruime 20 jaar de wereld van het Scandinavisch design veroverd. Maar dat niet alleen: Bolia doet het namelijk ook buiten Scandinavië erg goed. Het merk werkt samen met designers van over de hele wereld, die allemaal een stukje toevoegen aan de prachtige Bolia collectie. Zo ook Steffensen & Würtz, het ontwerpduo achter de Haven lijn. Toch hebben alle ontwerpen van Bolia iets gemeen: de ontwerpen zijn minimalistisch, rustgevend en duurzaam. Een ontwerp van Bolia is dan ook te herkennen uit duizenden, dus haal zo’n prachtig ontwerp in huis!

Haven is samen beter dan alleen

De meubels van de Bolia Haven collectie zien er allemaal even prachtig uit en zullen elke ruimte een stukje mooier maken. Een manier om dit effect te versterken en ervoor te zorgen dat de meubels nóg mooier uitkomen, is om deze met elkaar te combineren. Op deze manier komen de materialen en vormen van Haven nog mooier uit de verf en versterken de verschillende meubels elkaar. Maak van jouw slaapkamer bijvoorbeeld stijlvolle Haven-kamer met het Haven bed 206x230 en het Haven hoofdbord 206x66. Wanneer je het bed en hoofdbord combineert oogt jouw slaapkamer met een ontzettend chique en luxe. Daarnaast heeft het bed een handige rand die als nachtkastje kan functioneren, en brengt ook het hoofdbord extra comfort. De ideale combinatie van Bolia Haven, dus!

Bolia Haven bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Haven collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.