Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Twintig jaar aan Scandinavisch design

Het merk Bolia ademt Scandinavisch design en het is dan ook niet moeilijk om te raden waar het merk vandaan komt: Bolia is namelijk opgericht in Denemarken. Het merk bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en heeft in die tijd een hoop bereikt. Het merk maakt de mooiste meubels, verlichting en accessoires, en doet dit met enorm veel Scandinavische luxe. De items van Bolia zijn namelijk altijd minimalistisch, maar ogen chique. Bolia werkt met duurzame en natuurlijke materialen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de meubels lang mee gaan, maar ook dat deze niet modegevoelig zijn. Je kunt er dus een leven lang mee doen. De ontwerpers van Bolia laten zich inspireren door de natuur en de Scandinavische seizoenen. Laat je dus meenemen naar het mooie Noorden met de items van Bolia!

Mix de Bolia Mix salontafels

De Mix salontafels zijn klassiek en tegelijkertijd opvallend. Dit komt door de bijzondere mix van materialen die zich in elke tafel bevindt. Je kunt Mix daardoor in allerlei interieurstijlen en ruimten kwijt, deze salontafels vinden gemakkelijk een plekje. Maar dat is niet alles! Mix tafels zijn namelijk mooi in hun uppie, maar doen het zo mogelijk nog beter wanneer ze samen zijn. Combineer bijvoorbeeld de kleine Mix bijzettafel Ø46 en de grotere Mix salontafel Ø94 met elkaar! Op deze manier komt er een interessant samenspel van vormen tot stand. Wat je ook kwijt wilt op jouw Mix tafel, je kunt dit met Mix op een stijlvolle manier doen! Twijfel dus niet en haal een van deze prachtige tafels in huis!

Bolia Mix bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Mix collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.