Actie: tot -30% op alles van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op alle producten van Bolia.

Sorteren op

1-21 van 21 producten

Natuur in huis met plantenbakken van Bolia

Bolia ademt natuur. Het merk werd in 2000 opgericht in de Deense plaats Århus. Nu, 20 jaar later, is het merk uitgegroeid tot een groot succes. Hun voornaamste en grootste inspiratiebron is de afwisseling in de natuur om ons heen. De variatie in seizoenen, maar ook de kleuren en materialen. Alles is gebaseerd op de natuur. Ook duurzaamheid hebben ze dus hoog in het vaandel staan. Dit zie je terug in de tijdloze ontwerpen die zeker een hele tijd meegaan, maar ook in de keuzes die ze maken wat betreft materiaal. Perfectie zit in details, weet Bolia. Dus die werken ze dan ook tot in de puntjes uit. En dat zien we terug. Ook in de schitterende plantenbakken van Bolia. Welke is jouw favoriet?

Bolia plantenbakken zorgen voor rust

De plantenbakken van Bolia bestaan voornamelijk uit ietwat sobere kleuren waardoor ze een serene rust in je interieur brengen. En ook niet geheel onbelangrijk: het maakt dat je ze makkelijk kunt combineren met de rest van je interieur. Want de kleuren zwart, wit en grijs zijn overal gewenst. Neem bijvoorbeeld de Podium collectie met daarin de Podium plantenbak large van Bolia. Deze grote plantenbak is gemaakt van beton waardoor hij een natuurlijke look heeft. Maar ook de Botanique plantenbak large in zowel zwart als lichtgrijs past eigenlijk wel in ieder interieur. Deze plantenbak kun je trouwens zelfs nog verlagen of verhogen door middel van het stalen onderstel. Ideaal, toch?

Bolia plantenbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle plantenbakken van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies ofcontacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia