Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig

Omschrijving

De Royal VKB Bowls & Spoons is ontworpen door Ineke Hans.

Multitasken wordt wel heel makkelijk met Bowls & Spoons (2-delige set, behalve de witte versie) van Ineke Hans voor Royal VKB. De lepel past in het handvat van de kom, waardoor je hem met één hand kunt vasthouden. Zo heb je je andere hand over om bijvoorbeeld te zappen, te typen, te strijken…aan jou de keus. De Bowls & Spoons van Royal VKB is ontworpen door Ineke Hans.

Zoek je naast de Bowls & Spoons kom 2-delig van Royal VKB een andere kom van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bowls & Spoons kom 2-delig, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Keramiek
Garantie 2 jaar
Ontwerper Ineke Hans
Merk Royal VKB
Productsoort (filter) Royal VKB kommen
Herkomst Nederland
Opmerking Wordt verkocht per 2-delige set. Let op: witte versie bestaat uit een 1-delige set ( 1 x kom, 1 x lepel)

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig
Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig
Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig
Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig
Royal VKB Bowls & Spoons kom 2-delig

Klantenreviews

ik ben verliefd

Was gisteren in museum arnhem. In het restaurant kreeg ik soep uit een heel bijzonder kommetje met een ook heel bijzondere lepel constructie. Ik was er gelijk verliefd op, alleen de kleur beviel me niet. Als ik deze kommen nou eens in mijn favoriete kleur groen zou vinden, wat zou dat fantastisch zijn. En wat zie ik in de museumshop? De kommen in het groen, helemaal perfect. Ik kocht de laatste 2, zonder de doos. Ik was blij. Nu ontdek ik dat ik de kommen met lepel ook online kan bestellen. Wat kan een mens toch gelukkig zijn met een mooi design, dat ook nog heel praktisch is. Ineke Hans compliment!
trees van gaalen 25 januari 2014

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven