Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Knot collectie Knot collectie

Balloons collectie Balloons collectie

Muffins collectie Muffins collectie

Shadows collectie Shadows collectie

Capsula collectie Capsula collectie

Sorteren op 1-36 van 43 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 43 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Brokis

Brokis is al jaren een begrip binnen de verlichtingswereld. Het verlichtingsmerk werd opgericht door Jan Rabell in 2006 in Bohemen. Dat is het westelijk deel van Tsjechië. De manier waarop ze daar vroeger glas bewerkten, is behouden gebleven bij het produceren van de lampen die Brokis vandaag de dag op de markt brengt. Brokis heeft inmiddels zijn eigen productiefaciliteit met hoge capaciteit waar de mooiste ontwerpen worden geproduceerd. Omdat de lampen allemaal handgemaakt en mondgeblazen zijn, haal je altijd een bijzonder en uniek ontwerp in huis. Verschillende ontwerpers ontwikkelden collecties voor Brokis. Lucie Koldova is verantwoordelijk voor de razend populaire Muffins collectie en de mooie Balloons lampen. De Knot collectie is het werk van Chiaramonte Marin Design Studio.

Indrukwekkende lampen van Brokis

We beginnen maar meteen door je voor te stellen aan de absolute showstopper van Brokis: de Muffins collectie. Deze collectie bestaat onder meer uit verschillende tafel-, vloer- en hanglampen. De omgekeerde trechtervorm van de lampen vormt het boegbeeld van Brokis. Door de verschillende uitvoeringen kun je deze lampen ook mooi met elkaar combineren. Maar ook de Balloons collectie van Brokis verdient het om genoemd te worden. Binnenin een flinterdun glazen omhulsel bevindt zich een lichtbron dat zijn licht naar boven schijnt waardoor het op een prachtige manier reflecteert op het glas. Een magische lichtbeleving. Overdag, maar ook vooral ‘s avonds als het donkerder is. Dan ten slotte: het leuke aan de lampen van Brokis is dat je ze vaak met elkaar kunt combineren. Zet verschillende maten bij elkaar voor het ultieme resultaat en maak er een speels totaalplaatje van.

Brokis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Brokis. Dat betekent dat wij alle producten van Brokis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Brokis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Brokis veilig en vertrouwd online bestelt.