Broste Copenhagen servies

Lekker eten ziet er extra appetijtelijk en uitnodigend uit wanneer het op een mooi servies geserveerd wordt. Bij Broste Copenhagen hebben ze dat maar al te goed begrepen. Dit Deense designlabel heeft dan ook een uitgebreide serviescollectie met servies en andere items om de tafel mee te dekken. De items uit deze collectie hebben een modern design en een zacht karakter waardoor je het servies uit deze collectie voor iedere gelegenheid uit de kast kunt trekken. De collectie omvat servies sets, schalen en zelfs botervloten. Met servies sets zoals de populaire Broste Copenhagen Nordic Sand servies set of de Nordic Sea servies set heb je meteen alles in huis om uitgebreid met het gezin of met een stel vrienden te gaan tafelen. Wat dacht je van de Nordic Sand diner serviesset?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 96 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 96 producten Terug naar boven

Over Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is een designlabel dat in 1955 in Kopenhagen in Denemarken is opgericht. Het label heeft een dynamisch en creatief ontwerpteam dat de focus legt op kwaliteit. Dit Deense designlabel is leergierig en haalt overal inspiratie vandaan. Zowel uit hun directe omgeving als uit verre reizen. Tijdens deze reizen dompelen zij zich om in de lokale ambachten en materialen die ze bij terugkomst op uitzonderlijke wijze weten te vertalen naar Scandinavisch en Nordic design. Het is dan ook niet gek dat Broste Copenhagen één van de leidende designlabels is uit de Scandinavische interieurwereld. De items van Broste Copenhagen onderscheiden zich door een perfecte balans tussen de hedendaagse, moderne stijl en de klassieke Scandinavische ontwerpstijl. Dit is ook duidelijk terug te zien in het servies en het bestek van Broste Copenhagen.

Scandinavisch design servies voor iedere gelegenheid

In de servies collectie van Broste Copenhagen vind je allerlei items waarmee je de eettafel kunt dekken, neem bijvoorbeeld de Nordic Sea onbijt serviesset. Van Deens aardewerk tot Scandinavisch servies en serviessets tot een theepot of een mok, bij Broste Copenhagen hebben ze overal aan gedacht. De uitgebreide collectie heeft een natuurlijk en tijdloos karakter dat bovendien zo veelzijdig is dat je het met eenvoudig met verschillende stijlen kunt combineren. Zo kun je het servies op een gewone woensdag gebruiken of voor een ongewone, bijzondere zondag. Doordat het servies zo veelzijdig is, kun je het servies uit de Broste Copenhagen servies collectie zowel gebruiken voor alledaags gebruik of voor speciale of bijzondere gelegenheden. Dit servies is daarmee zeker geen servies dat achter in de kast stof zal gaan happen.

Broste Copenhagen servies

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Broste Copenhagen servies kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.