Muuto Bulky theepot
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Muuto Bulky theepot

  Omschrijving

  De Muuto Bulky theepot is ontworpen door Jonas Wagell.

  De Bulky Tea Pot theepot van Muuto lijkt een uitvergroting van de theepot uit je vroegere poppenhuis te zijn. Toen had je de poppen aan de thee, nu ben je zelf aan de beurt. Met zijn vrolijke vorm staat de theepot altijd positief in het leven. De Bulky Tea Pot theepot is gemaakt van porselein en is er in geel, grijs of wit. Met de bijpassende Bulky Tea Cup theekop om de thee in uit te schenken, melk en suiker uit de Bulky Milk Jug melkkan en de Bulky Sugar Pot suikerpot en natuurlijk een cookie uit de Bulky Cookie Jar voorraadpot maak je van je thee een ware tea party.

  De Bulky Tea Pot theepot van Muuto is gemaakt van porselein. De theepot is 21,8 centimeter hoog en heeft een diameter van 14,8 centimeter. Er kan 1,5 liter thee in.

  Dit product is onderdeel van de Muuto Bulky serie.

  Zoek je naast de Bulky Tea Pot theepot van Muuto een andere theepot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bulky Tea Pot theepot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Porselein (aardewerk)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Muuto
  Productsoort (filter) Muuto accessoires
  Productfamilie Muuto Bulky
  Ontwerper Jonas Wagell
  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (h) 21.8 x (Ø) 14.8 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Bulky theepot
  Muuto Bulky theepot
  Muuto Bulky theepot
  Muuto Bulky theepot
  Toon meer producten Toon minder producten

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven