Naar boven

Van 2 Lassen broers naar By Lassen

Toen de broers Flemming en Mogens Lassen een eeuw geleden graag architect wilden worden, hadden zij zich nooit kunnen voorstellen hoe het merk By Lassen zou uitgroeien tot een succesvol designlabel. De broers kozen ervoor om niet naar een academie te gaan, maar bewandelden hun eigen pad. Dit leidde hun uiteindelijk naar een grootse architecten carrière. In de tijd die volgde werden de broers meerdere malen bekroond met prijzen voor allerlei prachtige designs. Het merk By Lassen brengt bekende designs naar de 21e eeuw, waar deze nog steeds even relevant zijn. De producten van het Deense merk zijn dan ook met recht tijdloos te noemen. Wij weten zeker dat je jouw Lassen ontwerp nog heel lang mooi blijft vinden. Kies dus jouw favoriete design uit en haal By Lassen ook bij jou in huis.

Samen of apart: By Lassen Kubus kandelaren

De kandelaren van By Lassen zijn allemaal verschillend. Toch is de By Lassen Kubus - de grootste en bekendste lijn. Deze kandelaren combineren dunne, elegante lijnen met strakke en geometrische vormen. Op deze manier komen er bijzondere kandelaren tot stand die je nergens anders zult vinden. De Kubus kandelaren combineren door hun gemeenschappelijke stijl prachtig met elkaar. Zo kun je de Kubus 4 kandelaar bijvoorbeeld samenvoegen met een Kubus 1 kandelaar, of meerdere Kubus Micro kandelaren bij elkaar zetten. Zo creër jij je eigen unieke samenstelling die niemand anders heeft. De kandelaren zijn op deze manier dus ook helemaal aan jouw stijl aan te passen. Of je nou van minimalistisch of van veelvoud houdt, met By Lassen kan het allemaal.

By Lassen kandelaren bij Flinders

Flinders is officieel dealer van By Lassen Kubus. Dat betekent dat wij elke By Lassen kandelaren kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke By Lassen kandelaar en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een By Lassen kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.