Naar boven

By Lassen: een familie imperium

Het Deense merk By Lassen is begonnen bij twee broers. Deze broers, Mogens en Flemming Lassen, droomden ervan om architect te worden. De broers zijn niet naar de klassieke academie gegaan, maar hebben wel een groot nalatenschap aan designs nagelaten. De broers ontwierpen en maakten ontzettend veel design objecten, meubels en accessoires. Anno 2022 heeft het merk By Lassen er hun werk van gemaakt om al deze ontwerpen uit te brengen, zodat jij er van kunt genieten. Dit alles terwijl de stijl en ideeën van de Lassen broers in ere worden gehouden. De designs van By Lassen zijn tijdloos, strak en ontzettend elegant. Er is voor iedere interieurstijl iets en voor iedere ruimte een passend item. Met een By Lassen ontwerp haal je dus een rijke geschiedenis met een hedendaags tintje in huis!

Een By Lassen Kubus voor iedereen

De Kubus lijn wordt gekenmerkt door metaal en geometrische vormen. Alle accessoires hebben het kenmerkende Kubus design. Deze designs zullen nooit uit de mode gaan en passen bij iedere interieurstijl. Kijk bijvoorbeeld naar de By Lassen Kubus Lily vaas. De Kubus Lily vaas van By Lassen kan iedere ruimte opfleuren. Deze vaas kan niet alleen op de grond of op een tafel geplaatst worden, maar kan door middel van een wandsteun ook aan de muur bevestigd worden. Zo kun je, ook als je wat minder ruimte in huis hebt, genieten van een Kubus ontwerp. De Kubus designs zijn dus lekker veelzijdig. Ze combineren goed met elkaar, maar doen het ook in hun eentje altijd goed.

By Lassen Kubus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van By Lassen Kubus. Dat betekent dat wij elke By Lassen Kubus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke By Lassen Kubus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een By Lassen Kubus, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.