Alessi Cactus! fruitschaal

Speciale actie: Bij besteding boven de € 75,- aan producten van Alessi, ontvangt u tijdelijk de Limited Edition Sarrià schaal t.w.v. € 50,- cadeau. De schaal wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Alessi Cactus! fruitschaal

  Omschrijving

  De Alessi Cactus fruitbowl design fruitschaal is ontworpen door Marta Sansoni.

   Een Cactus fruitschaal? We trekken even een wenkbrauwtje op bij het horen van deze naam. Als we de prachtige schaal van dichtbij bekijken dan snappen we waar de Cactus zijn naam aan te danken heeft: het mooie detailwerk lijkt zowaar op verweven cactusjes. Gelukkig prikt dit design niet aan de ogen. Door het gepolijste staal valt de gladde bolling extra goed op. Een mooi design van Marta Sansoni voor Alessi.

  Zoek je naast de Cactus! fruitbowl design fruitschaal van Alessi een andere fruitschaal van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Cactus! fruitbowl design fruitschaal, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal Roestvrijstaal
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Alessi
  Productsoort (filter) Alessi fruitschalen, Alessi schalen
  Ontwerper Marta Sansoni

  Sfeerafbeeldingen

  Alessi Cactus! fruitschaal
  Alessi Cactus! fruitschaal
  Alessi Cactus! fruitschaal
  Alessi Cactus! fruitschaal
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven