Flinders Café Groningen

Flinders Café Groningen

Flinders Café Groningen Schuitendiep is gelegen bij de Poelebrug, op de hoek van de Nieuweweg en het Schuitendiep, een paar minuten lopen vanaf de Grote Markt. Dit is het grootste Flinders Café. Het werd in 2014 vanaf de grond opgebouwd en is nu een café-restaurant met mooie bar en open keuken. Geniet hier van heerlijk en gezond eten terwijl je inspiratie opdoet tussen alle designmeubels uit de webshop van Flinders!

Adres
Nieuweweg 2/Schuitendiep 54 
9711 TD Groningen           

Contact
(T) 050 - 7370242
(W) flinderscafe.nl/schuitendiep  


Openingstijden

Do-za : 11.00 uur - 2.00 uur
Zo-wo: 11.00 uur - 1.00 uur 

 

Flinders Café Groningen
Beeld (links) Boven de bar hangt de goudkleurige Tom Dixon Etch hanglamp messing in veelvoud en aan de bar vind je de HAY Copenhague barkruk 65 cm. (rechts) De hoge tafels zijn voorzien van Vitra Hal Stool Medium barkrukken en daarboven hangen de Caravaggio Black hanglampen van Lightyears.

De menukaart

Het Flinders Café in Groningen is een levendige plek waar waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken. Wij serveren heerlijke restaurantgerechten tegen een bescheiden prijs, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van biologische producten. Denk aan Black Angus Steak, pulled porc, mosselen met IPA bier van Brouwerij 't IJ, Quinoarisotto, een superfoodsalade, gebakken roodbaars, fish & Chips, een biologische Sloppy Joe Beeftrio, ravioli met ricotta en diverse maaltijdsalades. Voor de lunch heb je de keuze uit een rijke variatie aan sandwiches van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Groningen
Beeld Op het terras van Flinders Café Groningen vind je de Star stoelen van Emu in allerlei vrolijke kleuren.

Hapje & drankje

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij 't IJ, Martinus en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders Cafe onder meer een GinTonic kaart, Bloody Mary's, Scroppino's en huisgemaakte Limoncello.

Designproducten in Flinders Café Groningen

Flinders Café Groningen staat vol met prachtige designproducten. Zo vind je hier bijvoorveeld lampen van Artemide, Tom Dixon, Foscarini, House Doctor en Lightyears en barkrukken van Vitra en HAY. En heb je de stoelen van Vitra en &tradition al gespot? Het leuke is dat alle meubels die je hier ziet, ter plekke te koop zijn via de aanwezige tablets. Shoppen maar!

Groningen

Groningen