Flinders Café Hilversum

Flinders Café Hilversum

In het voorjaar van 2014 heeft Flinders Cafe Hilversum het stokje van het Italiaans georiënteerde restaurant Da Familia overgenomen. Het interieur is compleet vernieuwd en verbouwd en ingericht door talentvolle ontwerpers. Het terras is uitgebreid tot ruim 80 zitplaatsen. Geniet hier van heerlijk en gezond eten terwijl je inspiratie opdoet tussen alle designmeubels uit de webshop van Flinders!

Adres
Kerkbrink 2
1211 BX Hilversum            

Contact
(T) 035 - 6233361
(W) flinderscafe.nl/kerkbrink 

Openingstijden
Ma-di 10.00 - 18.00 uur
Wo-zo 10.00 - 23.00 uur  

Hilversum
Beeld (links) Op het terras van Flinders Café Hilversum vind je onder andere de Emu Star stoel in allerlei vrolijke kleuren. (rechts) Boven de bar hangen diverse lampen uit de Tom Dixon Cell serie en voor een hapje of drankje kun je plaatsnemen op de Muuto Nerd barkrukken

De menukaart

Het Flinders Café in Hilversum is een levendige plek waar waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken. Wij serveren heerlijke restaurantgerechten tegen een bescheiden prijs, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van biologische producten. Denk aan Black Angus Steak, pulled porc, mosselen met IPA bier van Brouwerij 't IJ, Quinoarisotto, een superfoodsalade, gebakken roodbaars, fish & Chips, een biologische Sloppy Joe Beeftrio, ravioli met ricotta en diverse maaltijdsalades. Voor de lunch heb je de keuze uit een rijke variatie aan sandwiches van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Café Hilversum
Beeld (rechts) De Vitra Basel stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder rood. Boven de tafel hangen de Tom Dixon Etch hanglampen in verschillende kleuren zoals messing en koper. 

Hapje & drankje

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij 't IJ, Martinus en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders Cafe onder meer een GinTonic kaart, Bloody Mary's, Scroppino's en huisgemaakte Limoncello.

Designproducten in Flinders Café Hilversum

Het Flinders Café in Hilversum staat vol prachtige designproducten. Zoals fonkelende lampen van Tom Dixon, krukken van Muuto en stoelen van Vitra. De tuinstoelen zijn van EMU. Het leuke is dat alle meubels die je hier ziet, ter plekke te koop zijn via de aanwezige tablets. Shoppen maar!

Hilversum

Hilversum

Naar boven