Naar boven

Camo California

California is een semi-aniline leersoort met een profiel en een lichte topfinish. De behandeling van het oppervlak maakt het leer sterker en zorgt voor een grote lichtvastheid dan bij een pure aniline leersoort. Toch is semi-aniline leer nog steeds erg zacht en heeft het een hoog zitcomfort. Deze leersoort met een rijk gevoel is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren: zwart, cognac, rood, zand, crème, donkerbruin en Ferrari-rood. Zichtbare insectenbeten en littekens van geheelde wondjes dragen bij aan de exclusieve looks van het leer. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Het leer is chroom-gebruind en geproduceerd zonder gebruik van PCP en CFP welke schadelijk zijn voor het milieu. Het rauwe materiaal komt van Zuid-Duits of Nieuw-Zeelands vee en de vellen zijn ongeveer 4,5 tot 5,5 vierkante meter per koeienhuid. Omdat het een natuurproduct is, kunnen de echte kleur en het profiel ietwat verschillen van de foto.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Camo. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.